فوم آتش نشانی

فوم آتش نشانی مایعی است که قابلیت تولید حباب مقاوم در برابر عوامل جوی را دارد. مقاومت و دوام این حباب ها مطابق استاندارد حداقل پنج ثانیه می باشد. طبقه بندی فوم های اطفا حریق بر حسب فاکتورهای مختلفی انجام می شود. بعنوان مثال کلاس حریقی که قابلیت اطفای آن را دارند؛ ساختار و ترکیبات شیمیایی، غلظت، درجه انبساط و … طبقه بندی کلی فوم ها در دو نوع اصلی فوم های شیمیایی و مکانیکی می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش انواع کف آتش نشانی با کارشناسان آتش مهار البرز تماس بگیرید.

نمایش دادن همه 4 نتیجه

    سوالات شما

  • فوم‌ های مکانیکی دارای چه طبقه بندی هایی هستند؟
    کف های آتش نشانی مکانیکی در دو نوع طبیعی و مصنوعی ( ساخته شونده) دسته بندی می شوند. همچنین بر حسب غلظت نیز این فوم ها در انواع مختلف انبساط متوسط، انبساط پائین و بالا ترکیب و تولید می شوند.
  • فوم های پروتئینی منظم چه کاربردی دارد؟
    فوم های پروتئینی منظم از دسته کف های مکانیکی هستند که سرعت انتشار کمتری نسبت به انواع سنتزی دارند. اما در ین حال دوستدار محیط زیست و در طبیعت تجزیه پذیر می باشند. این نوع از کف های آتش نشانی برای اطفای حریق ناشی از مایعات اشتعال پذیر و احتراق مخازن نگهداری سوخت و موارد مشابه بیشترین کاربرد را دارند.
  • مزیت اصلی اولویت فومهای فلوروپروتئین نسبت به مدل های پروتئین دار چیست؟
    دو دلیل اصلی اولویت انواع فلوروپروتئین ها شامل این موارد است: 1-سازگاری بالاتر نسبت به مواد شیمیایی خشک اطفا کننده حریق نسبت به انواع مشابه؛ 2-مقاومت در برابر ترکیب شدن با هیدروکربن ها